mandag 26. mars 2012

Forberedelser til Angry Birds-barnebursdag! Del 2



Nå er bursdagen er vel gjennomført og godt er det;)
Her er andre og siste del om Angry Birds-bursdagen!




Siden det var svindyrt og vanskelig å få tilsendt tallerkner/kopper osv med Angry birds motiv på til Norge, endte vi med og printe ut og lime på noen fugler på gule og røde kopper. Det samme gjorde vi med godteposene. (Et tips til andre som skal ha Angry Birds-bursdag; pirater og prinsesser tar inn Angry Birds snart;)


Ballongene var det litt variabel holdbarhet på, noen sprakk helt av seg selv, så da var det godt vi hadde mange;)



Bordet ble pynta med konfettien vi har samarbeidet om og lage alle tre, og denne trolldeigfiguren jeg laget til Damian for lenge siden og endelig fikk somla meg til å male:) Også satte vi på et par andre figurer han hadde fått til bursdagen sin også.




Printa ut disse og teipa de på en snor, så fant vi to spikere på veggen som vi fikk hengt den på;)




Tegnebordet var overraskende populært - både blant store og små;)




Og det var "Knock on Wood"-spillet til Damian også:)





Og hva er vel en Angry Birds-bursdag uten Angry Birds-kake?;-p Brukte store deler av fredagen på den her...!! Sjokoladekake med smørkrem og knust marengs inni. Enda det var to kaker i en blei det bare en bitteliten bit igjen:)



Angry Birds-cakepops! Sjokoladekake og glasur med farget sjokolade utenpå. Nicolas stod på og laget 19 par øyne, 19 neser og nebb, 8 par ører og 3 bittesmå kroner:) Øyenbryn, "hår" og haler har jeg sprøyta på med glasur:)




Og reiret i midten er laget av en muffins med smørkrem-gress og marsipanegg.



Kakebordet:)




Var redd jeg hadde laget Piñataen altfor tykk, men jammen holdt det akkurat lenge nok og alle fikk slått tre slag to ganger hver, så den var akkurat utfordrende nok for en gjeng 4-5-åringer;) Eneste var at det hadde nok vært en veldig god idé og informere om på forhånd at det som var inni skulle deles likt, for når alt omsider lå på gulvet og ungene heiv seg over, var det ikke bare enkelt å få den beskjeden igjennom! :-p Men posene ble delt ut og alt relativt likt fordelt.









Brukte bare tre dager på å lage stakkar'n...;-p








4 kommentarer:

  1. For en flott bursdag dere hadde laget istand. Har hørt rykter om den ja....Kjempeflotte kaker!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, du har det ja;) Damian var rimelig fornøyd med den tror jeg!

      Slett
  2. Så stilig! Og litt synd jeg ikke oppdaget dette innlegget når jeg surfet etter inspirasjon til vår angry birds -bursdag. (Den kan du lese om her: http://hyggeligkaos.blogg.no/1338137182_angry_birds_utebursda.html )

    SvarSlett
  3. Hei

    Superkult!

    Lurer på par ting. Hva burkte du til å farge sjokoladen med? Hva for sjokolade brukte du? Og har du laget kakefatet selv? Skal ha noe lignende på lørdag og er helt blank... (svar gjerne og på mail molait@hotmail.com)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar ;)